Zo ben ik nu eenmaal workshop

Boek de Zo ben ik nu eenmaal workshop als je op zoek bent naar een programma dat:

  • Een positieve en verbindende oppepper geeft aan team of afdeling.
  • Aanzet tot zelfreflectie op het gebied van flexibiliteit en omgaan met verandering.
  • Laat ervaren met welke patronen jij/jullie jezelf vastzetten en hoe daaraan valt te ontsnappen. 
  • Een open aanspreekcultuur creeert, waar collega's onverwachte mogelijkheden van zichzelf en elkaar gaan zien

In de "Zo ben ik nu eenmaal training" laten wij je ervaren met welke "Zo ben ik nu eenmaal" patronen jij jezelf in de weg zit. Welke wetmatigheden in gedrag jou beperken in je vermogen om contact te maken met de ander en te bereiken wat je wilt.

Op komische wijze laten wij zien je hoe jij dagelijkse ergernissen kunt gebruiken als inspiratie. Zowel op individueel niveau; in communicatie met anderen. Als in teamverband; in relatie tot de "zo doen we dat hier nu eenmaal" patronen in de organisatie. 

In de workshop dagen we je uit om vastgeroeste  Rick, Jack, Dries en Tilly uit de "Zo ben ik nu eenmaal show" in beweging te krijgen. Waardoor jij jouw eigen Zo ben ik nu eenmaal patronen tegen het lijf loopt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. 

De workshop is een dynamische afwisseling van opdrachten alleen, in subgroepen en plenair. Kijken naar-  wordt afgewisseld met praten over-, visualiseren en zelf doen.  Onze werkwijze heeft ons theatervak als basis en combineert dat met inzichten uit o.a.mindfullness en provocatieve psychologie. Meer weten over de achtergronden? Volg onze blogs.