Studio Spaak dagprogramma

Het Studio Spaak dagprogramma boek je als:

  • Je een combinatie zoekt van humor met inhoud
  • je in 1 keer klaar wilt zijn met het organiseren van jouw evenement
  • Je een ludieke afwisseling zoekt tussen theater, interactie en reflectie
  • jouw evenement te maken heeft met verandering, innnovatie, flexibiliteit of bewustwording

Het dagprogramma bestaat uit

Een dagvoorzitter die zorgt voor sprankelende presentatie van de dag. Een rode draad door alle onderdelen. Interactieve terugkoppeling en prikkelende interviews met bestuurders en gasten

De "Zo ben ik nu eenmaal" show (60 min):  Iedereen los, lachend en aan het denken gezet over hun eigen rol bij verandering (perfect als kick off of afsluiter)

Interactieve sessie met de zaal. Waar we op zoek gaan naan de "zo doen we dat hier nu eenmaal" patronen in jullie organisatie. 

De "Zo ben ik nu eenmaal" workshop (plenair en in subgroepen met acteurs)  waarin deelnemers aan den lijve ervaren met welke "zo ben ik nu eenmaal" patronen zij zichzelf vastzetten en hoe leuk het kan zijn om daar af en toe uit te breken. 
 
Sketches op maat. Op maat geschreven scenes over de hete hangijzers in jullie organisatie. Een hart onder de riem van medewerkers. Maakt in 1 klap komisch zichtbaar waar het spaak loopt. Extra herkenbaar door gebruik van uw vakjargon en inside jokes. Te gebruiken als tussenact of theatrale afsluiter. Gespeeld door acteurs uit de "Zo ben ik nu eenmaal" show.

DJVL Maarten de Kok-105.jpgDJVL Maarten de Kok-100.jpgimage-2018-02-14.jpg

Het dagprogramma wordt op maat samengesteld afhankelijk van uw wensen en kan in lengte varieren. Eigen onderdelen kunnen natuurlijk worden ingepast: zoals een externe spreker, presentatie van de jaarcijfers of speeches van bestuursleden.  Ook kunnen wij zorgen voor technische ondersteuning (geluidsversterking en video) van de hele dag. 

Vraag direct een offerte aan via 070-8876791 en hoor binnen 48 uur of jouw datum beschikbaar is.