Ja ik wil graag een 1 op 1 sessie met Studio Spaak

Kraak je casus met Studio Spaak

 

Heb jij een lastige collega met wie gewoon NIET samen te werken is? En ben je benieuwd wat jij kunt doen met jouw eigen gedrag om deze vastzittende situatie in beweging te brengen? 

Heb jij een team dat maar niet in beweging wil komen? Hoe hard je ook probeert om ze mee te krijgen in jouw geweldige plannen? En ben je benieuwd wat jij anders kunt doen zodat ze wel open gaan staan voor verandering?

Heb jij een afdeling die maar niet in de leer en ontwikkel-stand wil komen? Of die hun hakken in het zand zetten bij alles dat neigt naar feedback? Ben je benieuwd wat jij kunt doen om ze intrinsiek te motiveren?

Of heb je een andere boeiende casus, die past bij onze expertise?

Meld je dan aan voor de gratis 1 op 1 sessie met Studio Spaak!

In een beeldbel gesprek van 30 minuten zoomen we helemaal in op jouw hulpvraag. Zo ervaar jij aan den lijve hoe wij werken en of we een bijdrage kunnen leveren in jouw organisatie. 

Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor deze quickscan!

Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor de 1-op-1 !“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.”

Peter van Leeuwen

Manager Marketing & Communicatie, ROC TOP onderwijs

“We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen.”

F.

Hoofd afdeling HR, RIJKSOVERHEID

“Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.”

S. vd W.

HR manager, ENECO

Heb je vragen?

Voor een concreter idee, kun je ons bereiken via WhatsApp, telefoon of email.

06-41474673
info@studiospaak.nl

Onze pakketten

Ga je voor inspiratie dan hebben we een BASIS pakket. Het PLUS pakket voor meer verdieping en wil je de complete transitie, dan adviseren we het MAATWERK pakket.

Er is al een pakket vanaf € 1450,-