Kom maar op met die korting

Heb jij een webinar bezocht? Boek snel en pak die korting

 

Voor alle webinarbezoekers die al op korte termijn aan de slag willen met hun team of organisatie hebben we een speciale gouden korting.

Bij boeking van een ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show ontvang je tijdelijk het nagesprek gratis! Dat is een korting t.w.v. 799 euro

Bij boeking van een ‘Zo ben ik nu eenmaal’ training of workshop ontvang je tijdelijk een scene op maat gratis! Dat is een korting t.w.v. 599 euro.

Deze korting geldt voor alle boekingen binnen 6 weken na het bezoek aan het webinar.

Moet de show of de training zelf dan ook zo snel plaatsvinden? Zeker niet. Als de boeking definitief is binnen 6 weken, zoeken we samen een geschikte datum voor jouw event ergens in het aankomende jaar.

 

Dus… Wil jij ergens dit jaar werken aan een ‘Zo ben ik nu eenmaal’ vrije organisatie?

Vul dan hier je gegevens in en wij bellen jou terug voor een korte quickscan.

 

 

Interesse?  

“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.”

Peter van Leeuwen

Manager Marketing & Communicatie, ROC TOP onderwijs

“We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen.”

F.

Hoofd afdeling HR, RIJKSOVERHEID

“Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.”

S. vd W.

HR manager, ENECO

Heb je vragen?

Voor een concreter idee, kun je ons bereiken via WhatsApp, telefoon of email.

06-41474673
info@studiospaak.nl

Onze pakketten

Ga je voor inspiratie dan hebben we een BASIS pakket. Het PLUS pakket voor meer verdieping en wil je de complete transitie, dan adviseren we het MAATWERK pakket.

Er is al een pakket vanaf € 1450,-