Komedie voor gemeentes

Wanneer boek je de show?

Verandertrajecten binnen organisaties lopen meestal spaak. Medewerkers zetten de hakken in het zand. Ze zien de noodzaak niet en hebben weinig zin om hun gedrag aan te passen. Je herkent het vast wel. Gelukkig is er smeerolie voor vastgeroeste patronen: de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show. We  hebben er al menig organisatie mee in beweging gekregen.

Leuk en logisch

Heb je mooie veranderplannen maar loop je tegen een muur van onbegrip en onwil? Dan helpt de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show je verder. Met een unieke combinatie van humor, herkenning en een heldere boodschap maken we verandering leuk en logisch.

Duizenddingendoekje

De ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show is een duizenddingendoekje voor verandertrajecten. Grote veranderingen of kleine. Voor grote en kleine organisaties. Teamuitje of megacongres. Als kick-off van een langdurig project, als manier om de geesten rijp te maken, of als redmiddel om een vastgelopen verandertraject vlot te trekken.

Boek de show!

De ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show maakt een beladen onderwerp als verandering luchtig en bespreekbaar. Door de show te boeken:

  • Maak je het proces van organisatieverandering inzichtelijk voor medewerkers
  • Creëer je urgentie in elk veranderproces
  • Laat je medewerkers lachen om hun eigen valkuilen
  • Geef je medewerkers de ervaring dat ze flexibeler zijn dan ze denken
  • Inspireer je tot gedragsverandering
  • Zet je aan tot zelfreflectie en introspectie
  • Verlaten medewerkers de zaal met nieuwe positieve energie
  • Klinkt het excuus ‘Zo ben ik nu eenmaal’ nooit meer hetzelfde
  • Trigger je medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag

 

Je kunt de losse show boeken, maar voor nog meer blijvende impact raden we de combinatie met de vervolgtraining aan.

Aanrader? Een dikke ja! 
Door de show waren mensen veel meer bereid meer naar zichzelf te kijken.
Het was een verbindende activiteit, het zorgde voor hechtheid in de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd. 

Anneloes Zaalberg

Arbeidsjurist & werkrgoep professionalisering, Prorail

“Het heeft een enorm verschil gemaakt. Voor jullie optreden en erna. Mensen gingen echt in een andere stand staan. Doordat ze door een vergrootglas naar zichzelf hebben gekeken en erom hebben kunnen lachen, merkte je ook dat mensen zichzelf daarna gingen corrigeren.

M. Nobels

Interim directeur, OBSG

“Was een hele humorvolle maar vooral ook nuttige bijeenkomst. Aanrader!”

Ferry Brokers

Rector, Lyceum de Amersfoortse Berg

Reserveer direct jouw datum

Of zullen wij u terugbellen?

Wie gingen u voor?

ROC TOP

“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.
Peter van Leeuwen, Manager Marketing & Communicatie ROC TOP onderwijs

Eneco

Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.” S. vd W. HR manager ENECO

Rijksoverheid

We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen   F. Hoofd afdeling HR RIJKSOVERHEID