Zo ben ik nu eenmaal show

Verandergoeroe Jack zal kantoorbewoners Rick en Tilly wel even omturnen in enthousiaste en vooral flexibele medewerkers. Zal het Jack lukken? 

  • Voor organisaties
  • Maakt medewerkers bewust van hun eigen rol en verantwoordelijkheid bij veranderingen
  • Biedt op humoristische wijze handvatten om weerstand tegen verandering bespreekbaar te maken
  • Dus niet belerend, maar op basis van humor, empathie en zelfinzicht

De 'Zo ben ik nu eenmaal' show trailer

De 'Zo ben ik nu eenmaal' animatie

Boek de Zo ben ik nu eenmaal-show

Boek de Zo ben ik nu eenmaal-show wanneer je verandering bespreekbaar wilt maken, de boel wilt opschudden of weerstand wilt verzachten. Denk aan een organisatiecultuur waarin ieder voorstel afketst op ‘zo doen we dat hier nu eenmaal’, of aan medewerkers die zichzelf enorm flexibel vinden maar dat eigenlijk helemaal niet zijn. Of bijvoorbeeld een situatie met twee kampen – één voor en één tegen verandering – die je dichter bij elkaar wilt brengen.

En dan niet zo dat iedereen heel even heel flexibel wordt, om meteen weer terug te vallen in die vastgeroeste patronen. Maar dat flexibiliteit een nieuwe manier van kijken wordt. Naar de organisatie, naar collega's en bovendien: naar jezelf. 

Kies uit:

  1. Zo ben ik nu eenmaal-show: 60 minuten, op jouw eigen locatie (van theater tot aula tot bedrijfskantine) voor groepen van 15 tot 1500, naar wens aan te vullen met 2) en 3)
  2. Zo ben ik nu eenmaal-nagesprek: Theatrale terugkoppeling van 30 minuten met de hele groep direct na afloop van de show. Waarin jullie gezamenlijk ontdekken hoe het gesteld is met de "Zo doen we dat hier" patronen in de organisatie. Waar staan jullie als het gaat om verandering? Kunnen jullie samen met zelfspot naar jezelf kijken? Voor gezamenlijkheid, bewuster inzicht en een positieve vibe. 
  3. Zo ben ik nu eenmaal-workshop; Workshop van een dagdeel op locatie, aansluitend aan de show. Waarin je in groepen van 12 onder komische leiding van onze trainer-acteurs leert hoe je met meer zelfspot kunt kijken naar je eigen gedrag en naar jouw rol in de organisatie. Je ontdekt welke patronen jou in de weg zitten en hoe je die kunt doorbreken. Ga de uitdaging aan; verander onze vastgeroeste personages en ontdek hoe flexibel jij bent. 
  4. Zo ben ik nu eenmaal- dagprogramma; Afwisselend programma met plenaire onderdelen en werk in subgroepen. Waarin je zowel je eigen "Zo ben ik nu eenmaal" patronen als een aantal "zo doen we dat hier" patronen in de organisatie aanpakt. Waarbij humor helpt om zichtbaar te krijgen wat er speelt onder de oppervlakte, van welke veranderingen jullie met elkaar wel enthousiast worden en wat jij als individu daarin kan doen. Hoewel er vaak heel wat loskomt; aan het eind gaat iedereen met positiviteit naar huis.
     

wijsneus.pngBel en boek

Wil je meteen boeken of heb je vragen over de Zo ben ik nu eenmaal-show? Vul dit formulier in of bel Tim of Natasha op 071-8876791.