Ontmoet Studio Spaak

”Wij geloven dat de wereld wel wat meer zelfspot kan gebruiken.”

Studio Spaak is ontstaan doordat Tim (destijds werkzaam bij OMDENKEN) jarenlang, bij bijna 1000 organisaties waar hij over de vloer kwam, ‘Zo ben ik nu eenmaal’ te hebben gehoord.

Samen met Natasha, regisseur van theaterproducties en coach in organisaties, begon hij Studio Spaak en stelden een team van professionele acteurs samen. 

Maak hieronder kennis met ze.

Reviews van onze klanten

“Een echte aanrader als je eens op een andere manier aan de slag wil met verandermanagement”
L. Regter. Manager gemeente Amsterdam

“Het zorgde voor hechtheid binnen de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd”
Zaalberg. Arbeidsjurist en professionalisering Prorail

“Iets luchtigs, dat geen weerstand oproept maar dat mensen wel wakker schudt”
F. Hoofd HR Overheid

Tim Winkel

Deze ambitieuze acteur en ondernemer was 10 jaar, als rechterhand van Berthold Gunster, werkzaam bij OMDENKEN. Hij zag daar bij veel bedrijven vaak mooie voornemens stuklopen door een ’Zo ben ik nu eenmaal’ cultuur. Dit was dé aanleiding voor de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show, die hij zelf schreef en produceerde. Tevens speelt hij Jack de verandergoeroe. Tim zijn humor, kritische blik en zorgzaamheid definiëren, samen met Natasha, de kern van Studio Spaak.

Wist je dat?
Tim slaapt altijd met oordoppen in, kan niet meer zonder, maar voor wat fine dining mag je zijn oordoppen eruit halen.

Natasha Schulte

Deze enthousiaste regisseur, ondernemer, coach en mediator heeft naast een docent theateropleiding ook een regieopleiding in Amsterdam gedaan. Het maken van voorstellingen en het voeren van gesprekken met organisaties over hetgeen waar mensen tegenaan lopen, heeft haar veel geleerd. Natasha is een betrokken coach. Ze komt snel tot de kern door mensen vragen te stellen zoals ze ook met haar voorstellingen bepaalde maatschappelijke thema’s bevraagt.

Wist je dat?
Natasha ook enorm houdt van zingen. Veel zingen.

Arjan - acteur

Deze enthousiaste en briljante fysieke komedie acteur staat altijd in de eerste versnelling. Hop! Gaan! Knallen! Daarom is het spelen van het personage ’hakken in het zand’ Rick uit de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show zo uitdagend voor hem om te spelen. Voor de mensen met kinderen en fan van Sesamstraat is Arjan een zeer bekend gezicht, daar had hij namelijk jarenlang een vaste rol als jonge vader van Tommie, Iniemienie en Pino.

Wist je dat?
Wanneer Arjan niet op de planken staat, staat hij het liefst op zijn skies zowel op het water als in de sneeuw.

arjan
Elisa

Elisa - actrice

Van alle acteurs bij Studio Spaak is Elisa toch wel het meest te zien op tv. Velen kennen haar van series als De regels van Floor, Papadag, Morten of als het populaire typetje Dooie in de Superbuur van Man bijt Hond.
In de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show speelt ze het personage Tilly, die niks uit handen kan geven. Zelf heeft ze ook wel wat controle freak trekjes.

Wist je dat?
Elisa moet voor het spelen van de show altijd al haar teksten één keer hebben uitgesproken, anders kan ze niet op.

Stijn - acteur

Stijn is al sinds het begin van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show verbonden aan Studio Spaak en heeft op virtuoze wijze het personage Rick gemaakt tot wat die nu is.
Naast de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show en training  schitterde hij in series als Smeris, Flikken Maastricht, Het verhaal van Nederland en films als Pietje Bell en Mascotte. Tot slot kan je Stijn ook horen in de luisterboeken van Storytel dankzij zijn meesterlijke tekstbehandeling.

Wist je dat?
Dit komisch acteertalent zou het liefst iedere dag zijn Peugeot 504 pakken om een ritje te maken door het land van zijn favoriete acteur Louis de Funès. 

Stijn_rick
ilke tilly

Ilke - actrice

Ilke leerde veel van het personage Tilly dat ze in de show speelt. Zelf kan ze tamelijk chaotisch zijn maar door Tilly kwam ze tot het inzicht hoe fijn het is om je zaakjes goed geregeld te hebben.
Daarnaast is zij ook onze meest ervaren trainingsactrice met vaste opdrachtgevers als het VUmc en de Politie.

Wist je dat?
Deze energieke en zeer sterke intuïtieve actrice heeft de gekke gewoonte om voor het spelen van de show altijd eerst even op haar handen te staan: “Want als je het op je handen kan dan moet het op je voeten zeker lukken.”

Marie Christine - acteur

Deze optimistische trainingsactrice combineert al jaren theater met coaching.
Marie-Christine is een open, enthousiaste, eerlijke en sociale trainingsactrice. Met een achtergrond in logopedie, theater en film. Je kunt haar kennen van KLEM, Ikea reclames of Toen mijn vader een struik werd. Als trainingsacteur en theatercoach bij verschillende organisaties speelt zij een vitale rol in onze organisatie.

Marie_christine_actrice
Lotte_actrice

Lotte - actrice

Deze trainingsacteur is sinds 2019 bij verschillende bureau’s aan het werk. Ze geniet van het vooruit helpen van anderen. Met haar sterke inlevingsvermogen, energie en humor is zij een krachtige trainingsactrice in ons team.

Wist je dat?
Als ze niet aan het werk is en lekker op de bank hangt valt ze vaak in van die foute maar heerlijk verslavende Youtube-gaten.

Lard - trainer

Deze kalme en betrouwbare trainer neemt zijn vak zeer serieus maar weet zijn deelnemers tijdens een ‘Zo ben ik nu eenmaal’ training altijd weer te verassen met zijn energie en humor. 
Als hij even geen training geeft voor Studio Spaak kan je hem zeker terugvinden in zijn caravan op de camping in Bakkum. Na zijn toneelschool opleiding heeft hij zich verder verdiept in het coaching en trainingsvak door opleidingen te volgen bij ICM en Myquest.

Wist je dat?
Als hij ’s nachts ligt te dromen over een reis met het hele gezin naar Lapland om daar het Noorderlicht te bewonderen mogen zijn vrienden hem altijd wakker maken voor een gezellig etentje in Amsterdam.

Lard_adriaan_trainer
Kim_trainer

Kim - trainer

Deze trainer komt oorspronkelijk van de Kleinkunstacademie. Ze is een harde werker, zoekt graag de grenzen van haar eigen comfort-zone op en drinkt best veel koffie. Kim heeft onder andere gewerkt met Voice Dialoque, speels coachen en Klare taal. Met haar humor, liefde, scherpe blik en skill voor confrontatie duikt zij met ons in veranderingsprocessen van organisaties.

Wist je dat?
Als ze niet aan het werk is kan je haar vinden in haar boshuisje, waar ze fikkies zit te stoken en geniet van gewoon buiten zijn.

Paulien - trainer

Deze speelse, creatieve en scherpe observator weet als geen ander hoe je op een luchtige manier serieuze onderwerpen bespreekbaar maakt. Tevens blijft ze als zeer ervaren trainster altijd de mogelijkheden van haar deelneemsters zien.
Opgeleid als dansdocent heeft ze zich verder door ontwikkeld als coach en opleidingen gevolgd bij Piet Weifelt, Jan Jacob Stam en Phoenixopleidingen.

Wist je dat?
Je haar altijd mag wakker maken voor een Aparol Spritz met kaasvlinders.

Paulien_haakma_trainer
Margarita_trainer

Margarita - trainer

Deze energieke trainer is al sinds 2006 werkzaam in allerlei workshops en trainingen voor verschillende organisaties. Denk aan de Politie, Belastingdienst, Sociale Dienst, en natuurlijk Studio Spaak. Naast werk brengt ze het liefst tijd door met haar familie. Lekker samen eten en spelletjes spelen met haar kinderen.

Wist je dat?
Margarita thuis haar sokken maar voor de helft aan draagt. Met de hak uit de sok hangend. 

Roos - trainer

Roos heeft een achtergrond in verschillende trainer en coach opleidingen, en heeft onder andere gewerkt met non-verbale communicatie, agressietraining en spiegeltheater. Roos kan hard lachen, gelukkig ook om zichzelf en ergert zich ontzettend aan vragen die eigenlijk helemaal geen vragen zijn, maar verkapte meningen.

Wist je dat?
Roos mega fan is van Masterchef Australia. En neemt het hele jaar een duik in de zee. 

Roos_trainer

“Jullie haalden veel meer uit collega’s dan ‘gewone’ trainingen die we regelmatig doen”

F.

Hoofd HR, Rijksoverheid

“Een heel concreet resultaat is dat we elkaar gemakkelijker aanspreken en dat we nu met meer zelfspot en humor naar de situatie kijken, dat is te gek.”

L.

Dialyse verpleegkundige, Meander MC

Telkens wist Studio Spaak onze mensen in de “aan-stand” te krijgen met als gevolg dat veel collega’s enorme stappen hebben gemaakt.

Gert-Jan Kloos

Rector, Edith Stein college