5/5

“Wie serieus wil groeien moet zichzelf niet te serieus nemen.”

Inspiratie bij verandering

Blogs van Studio Spaak

Wat moet je met ergerlijk gedrag van collega’s? Hoe creëer je gezamenlijke verantwoordelijkheid in een veranderproces? En hoe blijf je open communiceren in je team?

Blijf op de hoogte met Studio Spaak. Praktisch, persoonlijk en met humor. Zonder onszelf té serieus te nemen, delen we ervaring, tips en inspiratie om ontspannen te veranderen.

Filter

In gesprek met de acteurs achter Rick

Rick houdt niet van verandering. Niet heel handig voor in je organisatie zou je zeggen.. Acteurs Arjan en Stijn leggen uit waarom je ook weer niet zonder een Rick kan.

In gesprek met de acteurs achter Tilly

Een controlfreak. Dat is Tilly. Ze geeft je het gevoel dat jij eigenlijk niets kan. Acteurs Elisa en Ilke delen hun ervaring en geven tips.

Effectieve verandercommunicatie: 6 vuistregels

Communicatie bij verandertrajecten gaat bijna altijd mis. Leg deze checklist langs jouw verandercommunicatie en omzeil de meest voorkomende valkuilen.

Coachen met humor: het nut van liefdevol uitgelachen worden

Soms neem je alles veel serieuzer dan nodig. Dan kan liefdevol uitgelachen worden erg gezond zijn!

Wie heeft er bij jullie de regie over het veranderproces?

Wij geloven dat verandering altijd bij jezelf begint. Maar hoe werkt dat in een veranderproces? Wie neemt de regie? Wat houdt eigenaarschap in? Deze 4 principes gaan je helpen.

Ontspannen veranderen: Over de vloer bij Tim en Natasha

Leer Tim en Natasha, de oprichters van Studio Spaak, kennen! Hoe kijken zij naar de show, de karakters, en hoe zit het met hun eigen ‘Zo ben ik nu eenmaal’ patronen?
Meer berichten aan het laden

Ben je benieuwd naar onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ programma’s?