Traject

Uniek en op maat

Onze trajecten hebben altijd een eigen en uniek karakter. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Zo bepalen we samen de benodigde lengte van het traject (minimum van 3 maanden), de thema’s, de hoeveelheid video’s, trainingen en teamsessies.

Bij thema’s kun je denken aan: eigenaarschap op de werkvloer, aanspreekcultuur, fusie tussen twee afdelingen/organisaties, pestgedrag of inclusiviteit verbeteren. Maar ook thema’s als werkdruk en vitaliteit komen vaak voorbij.

Zo ben ik nu eenmaal workshop

Teamtraject

N

2 - 5 maanden

N

5 - 15 personen

Zo ben ik nu eenmaal workshop

Organisatietraject

N

3 maand - 2 jaar

N

50 - 500 personen

Heb je vragen?

Voor een concreter idee, kun je ons bereiken via WhatsApp, telefoon of email.

06-41474673
info@studiospaak.nl

Onze pakketten

Ga je voor inspiratie dan hebben we een BASIS pakket. Het PLUS pakket voor meer verdieping en wil je de complete transitie, dan adviseren we het MAATWERK pakket.

Er is al een pakket vanaf € 1450,-

“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.”

Peter van Leeuwen

Manager Marketing & Communicatie, ROC TOP onderwijs

“We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen.”

F.

Hoofd afdeling HR, RIJKSOVERHEID

“Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.”

S. vd W.

HR manager, ENECO

Vraag een sessie aan