Workshop ‘Zo ben ik nu eenmaal’

Patronen ontdekken en doorbreken

In de workshop gaan we op zoek naar halsstarrige patronen zoals ‘Zo doen we dat hier’ en ‘Zo zijn we nu eenmaal’.

We leren hoe ieder individueel met zijn eigen houding en gedrag deze patronen kan beïnvloeden. Om dit vervolgens met behulp van onze acteurs en trainers te doorbreken.

Workshop boeken?

“Aanrader? Een dikke ja!”
Het was een verbindende activiteit, het zorgde voor hechtheid binnen de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd. Ik gun het elk bedrijf om een keer op zo’n vrolijke en energieke manier je eigen afdeling onder de loep te nemen en naar je eigen functioneren te kijken.
– Prorail, A. Zaalberg, arbeidsjurist en programmagroep professionalisering

“Mensen blijven ermee bezig“
Mensen durven zich kwetsbaar op te stellen en blijven ermee bezig. Laatst nog iemand in een team overleg die zei: Hee Tilly! Waarop de ander meteen zei, sorry. Of iemand op onze salarisadministratie die zei dat hij toch echt een Rick was. Het maakt gesprekken makkelijker. Ook bij het workshop gedeelte viel echt op dat collega’s open gingen. Jullie halen veel meer uit mensen dan ‘normale’ trainingen. Knap!
– HR manager rijksoverheid

Werken met onze acteurs

Onze acteurs kruipen speciaal voor de workshop nog een keer in de huid van personages. We dagen je uit om Rick, Tilly, Jack en Dries, in beweging te krijgen. We creëren realistische werkgerelateerde situaties. Spelenderwijs ervaar je wat er gebeurt als iemand in je allergie hoek zit.

Door de komische stijl uit de show te gebruiken, halen we je uit de groef van het dagelijks werk. Op een ontspannen en open manier neem je je gedrag onder de loep. Om dit vervolgens te kunnen verbeteren.

Praktische informatie

De workshop van Studio Spaak duren 2-4 uur en kunnen voor groepen van 5 tot 200 personen worden gegeven. Op elke groep van 12 deelnemers, is een trainer en een acteur aanwezig.

Wil je meer informatie?

Zo ben ik nu eenmaal workshop

De workshop is een dynamische afwisseling van opdrachten alleen, in subgroepen en plenair. Kijken naar- wordt afgewisseld met praten over-, visualiseren en oefenen; oog in oog met onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ types.

Onze pakketten

Ga je voor inspiratie dan hebben we een BASIS pakket. Het PLUS pakket voor meer verdieping en wil je de complete transitie, dan adviseren we het MAATWERK pakket.

Er is al een pakket vanaf € 1450,-

” In korte tijd wist Studio Spaak op unieke, onconventionele wijze een team van leidinggevenden hun eigen aandeel in de patronen van contraproductief interpersoonlijk gedrag te laten inzien. Zij zetten hierbij artistieke provocatie en humoristische confrontatie in om het zelfbewustzijn van de deelnemers te vergroten.”

Jiwan Does

Teamleider, Edith Stein College

“Ik vond het bijzonder hoe zij met dikke knipoog types neer zetten die meteen herkent in je eigen werk.
De acteurs in de training erna weten heel goed je te confronteren met wie jij bent en waar je moeite mee hebt. Je leert hoe je in communicatie een situatie anders kan aanpakken.”

Joy Chiquita- Universiteit Leiden

“Jullie zorgen er echt voor dat het bij ieder individu ligt, dat het bij jezelf begint.”

Anneloes Zaalberg

Arbeidsjurist en werkgroep professionalisering, Prorail

“Jullie haalden veel meer uit collega’s dan ‘gewone’ trainingen die we regelmatig doen”

F.

Hoofd HR, Rijksoverheid