fbpx

De ‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’ workshop

Als je op zoek bent naar een programma dat:

  • Een positieve en verbindende oppepper geeft aan team of afdeling.
  • Aanzet tot zelfreflectie op het gebied van flexibiliteit en omgaan met verandering.
  • Laat ervaren met welke patronen jij/jullie jezelf vastzetten en hoe daaraan valt te ontsnappen.
  • Een open aanspreekcultuur creeert, waar collega’s onverwachte mogelijkheden van zichzelf en elkaar gaan zien.

 

 

Wat?

In de “Zo ben ik nu eenmaal” workshop laten wij je ervaren met welke “Zo ben ik nu eenmaal” patronen jij jezelf in de weg zit. Welke wetmatigheden in gedrag jou beperken in je vermogen om contact te maken met de ander en te bereiken wat je wilt.

Op komische wijze laten wij zien je hoe jij dagelijkse ergernissen kunt gebruiken als inspiratie. Zowel op individueel niveau; in communicatie met anderen. Als in teamverband; in relatie tot de “zo doen we dat hier nu eenmaal” patronen in de organisatie.

 

Hoe? 

In de workshop dagen we je uit om vastgeroeste  Rick, Jack, Dries en Tilly uit de “Zo ben ik nu eenmaal show” in beweging te krijgen. Waardoor jij jouw eigen Zo ben ik nu eenmaal patronen tegen het lijf loopt en nieuwe mogelijkheden in communicatie ontdekt.

 

De workshop is een dynamische afwisseling van opdrachten alleen, in subgroepen en plenair. Kijken naar-  wordt afgewisseld met praten over-, visualiseren en oefenen; oog in oog met onze “zo ben ik nu eenmaal” types. 

Wil jij een show + workshop bijwonen? Kom dan naar het volgende 'Zo Ben Ik Nu Eenmaal' event (Live zodra het mag en tot die tijd via zoom) Klik hier voor meer informatie & tickets.

“Werken met Natasha is als het ontvangen van een cadeau zonder houdbaarheidsdatum. In korte tijd wist zij op unieke, onconventionele wijze een team van leidinggevenden hun eigen aandeel in de patronen van contraproductief interpersoonlijk gedrag te laten inzien. Natasha zet hierbij artistieke provocatie in humoristische confrontatie in om het zelfbewustzijn van de deelnemers te vergroten.”

Jiwan Does

teaching manager, Edith Stein College

“Een heel concreet resultaat is dat we elkaar gemakkelijker aanspreken en dat we nu met meer zelfspot en humor naar de situatie kijken, dat is te gek.”

L.

Dialyse verpleegkundige, Meander MC

“Jullie zorgen er echt voor dat het bij ieder individu ligt, dat het bij jezelf begint.”

Anneloes Zaalberg

Arbeidsjurist en werkgroep professionalisering, Prorail

“Jullie haalden veel meer uit collega’s dan ‘gewone’ trainingen die we regelmatig doen”

F.

Hoofd HR, Rijksoverheid