5/5

“Wie serieus wil groeien moet zichzelf niet te serieus nemen.”

Workshop

Bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje voor organisaties in verandering! Boek vandaag nog de Zo ben ik nu eenmaal show om grote groepen in één klap aan het lachen én denken te zetten.

Fantastische show “Zo ben ik nu eenmaal”, bij Nimeto met al het personeel. Goede nabespreking en veel herkenning op de werkvloer van de diverse typetjes. 

– Wendy Eilers

 

Workshop informatie

Op zoek naar leuke bedrijfsuitjes?

Valt het jou ook op dat bedrijfsuitjes vaak leuk zijn maar weinig inhoud hebben of juist inhoudelijk zijn en er weinig te lachen valt? Wij geloven dat dit ook samen kan! Maak kennis met verandergoeroe Jack die zijn kantoorgenoten Rick en Tilly wel even zal omturnen in enthousiaste en vooral flexibele medewerkers. Zal het hem lukken? Of loopt het uiteindelijk toch niet helemaal zoals hij had bedacht? Ontdek de unieke kracht van samen lachen, die niet alleen zorgt voor ontspanning en verbinding, maar ook innovatie versnelt en lastige onderwerpen bespreekbaar maakt.

Het leukste bedrijfsuitje van het jaar!

Dé hitshow van werkend Nederland. Na honderden succesvolle voorstellingen groeiden de Zo ben ik nu eenmaal show en haar archetypen uit tot een veel geboekt én besproken bedrijfsuitje. Deze van kwaad tot erger komedie biedt jouw team de confrontatie die nodig is op weg naar inzicht, motivatie en gedragsverandering.

Oog in oog met touwtjes in handen Tilly, kom niet aan mijn Pritt stift Rick, directeur open deur Dries en kantelkoning Jack zet dit hilarische bedrijfsuitje aan tot zelfreflectie en verhelderende gesprekken over herkenbare werksituaties.

Wat kan je verwachten?

Bedrijfsuitje met humor en resultaat

Een bedrijfsuitje dat verbindt én activeert. Door na te praten over de archetypen en miscommunicaties uit de show, ontdek je hoeveel makkelijker het is geworden om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken nu iedereen dezelfde taal weer spreekt.

Unieke show met bekende acteurs van TV

Bekende acteurs als Elisa Beuger, Tim Winkel en Stijn Westenend altijd al eens in actie willen zien? Dit is je kans! Met genadeloos gevoel voor timing, scherpe grappen en tenenkrommende situaties, brengen zij de grootste miscommunicaties van werkend Nederland tot leven. Laat je meevoeren in een teamuitje vol humor en herkenning.

Een workshop boeken

Boek de Zo ben ik nu eenmaal show voor jouw teamuitje!

Wat je functie ook is, je herkent altijd wel iemand in onze archetypen. Wil jij dat mensen elkaar gaan aanspreken op hun ‘Tilly of Dries momentje’? Boek dan nu! Maak de ervaring compleet door af te sluiten met de unieke Zo doen we het hier nu eenmaal verkiezing en reken af met de Zo ben ik nu eenmaal houding in jouw bedrijf.

Anderen over onze workshops

Wil je weten welke trajecten wij voor andere organisaties hebben verzorgd? Lees dan verder bij cases of bekijk onderstaande reviews.

‘Humor wisselt af met een scherpe inkijk in vast zitten in gedrag’
M. Schoorel
Directeur MBO Rijnland
‘De aanpak van Studio Spaak voelt als een warme jas die je nooit meer uit wilt doen.’
J. van Hamersveld
Manager Feenstra
“Een echte aanrader als je eens op een andere manier aan de slag wil met verandermanagement”
L. Regter
Manager gemeente Amsterdam
“Het zorgde voor hechtheid binnen de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd”
A. Zaalberg
Werkgroep professionalisering Prorail
“Iets luchtigs, dat geen weerstand oproept maar dat mensen wel wakker schudt”
F.
Hoofd HR Overheid
‘Echt een aanrader als je je organisatie bewust wilt laten worden niet alleen over het doen en laten, maar ook over hoe het anders zou kunnen!’
A. Debón
Operationeel Directeur Aiden
‘Was een hele humorvolle maar vooral ook nuttige bijeenkomst. Aanrader!’
F. Brokers
Rector De Amersfoortse Berg
‘Een effectieve en vooral heel leuke manier om samenwerking in teams en organisaties bespreekbaar te maken.’
L. Richter
Manager Gemeente Amsterdam
‘Vol humor, durven kijken naar jezelf in plaats van "wijzen" naar een ander, nadenken over eigen gedrag: een echte spiegel!’
M. van Zanten
Univé Zuid Holland
‘De show is indringend, confronterend, en humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.’
P. van Leeuwen
ROC TOP

Download de brochure​

Door dit formulier in te vullen, ontvang je de brochure binnen
enkele ogenblikken per e-mail.