Meld je aan voor de quickscan

Aanmelden voor de quickscan

Meld je aan voor een gratis quickscan voor jouw organisatie. Wij nemen dan contact met je op voor een beeldbelgesprek van circa 30 minuten

In de quickscan behandelen we

  • Welke ‘Zo doen we dat hier’ patronen je wilt aanpakken in de cultuur van jouw team/ organisatie

  • Welke veranderprogramma’s er lopen en in welke fase die zijn.

  • Welke bijdrage onze interventies kunnen leveren aan jullie veranderambities

  • Hoe je onze programma’s kunt inbedden, inleiden en borgen voor een optimale impact

Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor de quickscan!“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.”

Peter van Leeuwen

Manager Marketing & Communicatie, ROC TOP onderwijs

“We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen.”

F.

Hoofd afdeling HR, RIJKSOVERHEID

“Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.”

S. vd W.

HR manager, ENECO

Heb je vragen?

Voor een concreter idee, kun je ons bereiken via WhatsApp, telefoon of email.

06-41474673
info@studiospaak.nl

Onze pakketten

Ga je voor inspiratie dan hebben we een BASIS pakket. Het PLUS pakket voor meer verdieping en wil je de complete transitie, dan adviseren we het MAATWERK pakket.

Er is al een pakket vanaf € 1450,-