De online ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show!

Schrijf je in voor onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ webinar.

Ontdek hoe je met humor een vastzittende organisatiecultuur duurzaam kan veranderen. Nieuwsgierig? Kom naar de gratis webinar.

Ben je op zoek naar een origineel, komisch, interactief, inhoudelijk programma voor op jouw online bijeenkomst? Boek dan de online ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show.

Met een luchtige en prikkelende show van 50 min plus een interactief nagesprek op maat van 25 min halen we jouw team in 75 min uit de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ stand. Helemaal online. Veilig, volledig corona-proof en toch leuk én inspirerend.

‘Zo ben ik nu eenmaal’

In deze rare tijd, van veel veranderingen, klampen we ons het liefst vast aan dat wat we kennen. Het liefst keren we zo snel mogelijk terug naar bekende patronen en ingesleten gewoontes. Dat voelt vertrouwd, dat voelt veilig. Zo zijn we nu eenmaal. Toch?

Ook wij hoor. Het liefst reizen we nu door heel Nederland om live te kunnen optreden voor ons publiek. Zo zijn we dat nu eenmaal gewend. Maar het zijn rare tijden die vragen om flexibiliteit. Ook van ons. Tijd voor practice what you preach..  We doken met het team een green-screen filmstudio in om van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show een online-versie te maken. En dat is gelukt! Zo hebben onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ types Rick, Tilly, Dries en Jack ineens een eigen kantoor gekregen. De virtuele wereld gaf ons die mogelijkheid iets wat live nooit zou kunnen. Maar nog veel belangrijker is; we kunnen nu jouw organisatie blijven inspireren en spiegelen zelfs als live samenkomen er voor jullie (nog) even niet inzit.

Inhoud Show

In de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show laten we op komische wijze zien wat de gevolgen kunnen zijn als je je vast blijft houden aan een ‘Zo ben ik nu eenmaal’ patroon en wat er ontstaat als je deze loslaat. Een prikkelende herkenbare spiegel die zorgt voor een nieuwe frisse blik op oude ingesleten patronen. Een show die je laat lachen om je zelf en je inspireert om op een speelse manier op zoek te gaan naar nieuwe vormen van gedrag.

Van Zo ben ik nu eenmaal naar Zo kan het ook.

Inhoud Nagesprek

Na de show volgt een interactief nagesprek op maat waarin we in gesprek gaan over wat jullie ervaren hebben. Moderator Natasha Schulte verbindt scenes uit de show, met actuele herkenbare thema’s in jullie organisatie. Door middel van chat en polls daagt ze eenieder uit om actief mee te denken en zorgt ze voor een afronding met een heldere take home message.

natasha_nagesprek_online_show
tim_online_show

Praktisch

De online-show is deels opgenomen en wordt deels via een live streaming begeleid door the one and only verandergoeroe Jack van der Vlegt (gespeeld door acteur Tim Winkel) Het nagesprek ligt in handen van onze top moderator Natasha Schulte.

Alle technische faciliteiten worden door Studio Spaak geregeld. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat alle deelnemers een tablet, laptop of computer met een stabiele internetverbinding zonder restricties of firewall tot hun beschikking hebben. Wij maken gebruik van de tool Webinarjam.

Lijkt je dit wel wat? Of heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via 06-41474673 (Tim)
06-24809253 (Natasha) of vul dit contactformulier in dan bellen wij je binnen 48 uur terug.

Hoe kwamen onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ types

de coronatijd door?

Wat zeggen onze klanten?

Aanrader? Een dikke ja!
Door de show waren mensen veel meer bereid meer naar zichzelf te kijken.
Het was een verbindende activiteit, het zorgde voor hechtheid in de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd.

Anneloes Zaalberg

Arbeidsjurist & werkrgoep professionalisering, Prorail

“Het heeft een enorm verschil gemaakt. Voor jullie optreden en erna. Mensen gingen echt in een andere stand staan. Doordat ze door een vergrootglas naar zichzelf hebben gekeken en erom hebben kunnen lachen, merkte je ook dat mensen zichzelf daarna gingen corrigeren.

M. Nobels

Interim directeur, OBSG

“Was een hele humorvolle maar vooral ook nuttige bijeenkomst. Aanrader!”

Ferry Brokers

Rector, Lyceum de Amersfoortse Berg

Reserveer direct jouw datum

Of zullen wij u terugbellen?

Wie gingen u voor?

ROC TOP

“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.
Peter van Leeuwen, Manager Marketing & Communicatie ROC TOP onderwijs

Eneco

Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.” S. vd W. HR manager ENECO

Rijksoverheid

We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen   F. Hoofd afdeling HR RIJKSOVERHEID