fbpx

Zo CORONAPROOF zijn we nu eenmaal!

Als je samen naar een komische show kijkt, wil je dicht bij elkaar zitten. Humor is namelijk besmettelijk. Lacht er iemand, dan lacht de hele zaal.

Maar hoe werkt dat in deze coronatijd? Hoe kunnen we op een veilige manier onze medewerkers toch een spiegel voorhouden?

Wij bedachten daar iets op:

100% CORONAPROOF 

‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’
shows & workshops

Omgaan met verandering is in deze coronatijd relevanter dan ooit. Ook bij Studio Spaak hebben ons de afgelopen maanden noodgedwongen aangepast. We ontwikkelden een online versie van de ‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’ show om in het najaar op online congressen en events te kunnen spelen. En we bewerkten de show en bijbehorende workshop(s) voor kleinere groepen tot een coronaproof versie op anderhalve meter.

Anderhalve metershow
Ja, je leest het goed! We spelen de ‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’ show 100% coronaproof bij jou op locatie! Verder uit elkaar zitten? Geen probleem! Zolang je maar een grote ruimte hebt. Wij toveren de aula of gymzaal van jouw school, de congresruimte of het theater in jullie stad om tot een anderhalve meteropstelling. Hierbij zit je in een halve cirkel rondom het podium. En ook al zit je op afstand van elkaar, wij zorgen voor een prettig groepsgevoel zodat je samen met je collega’s kunt lachen én leren. Onze acteurs komen dan wel fysiek minder dichtbij, hun spel is even indringend.

Grote groepen
En hoe zit het dan met grotere groepen? Ook dat is prima te doen! We spelen in dat geval de show meerdere keren op een dag in een roulatiesysteem. In combinatie met workshops is dat heel goed te organiseren. De thema’s uit de ‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’ show sluiten trouwens naadloos aan op de corona-actualiteit. Daarvan maken we uiteraard dankbaar gebruik in het nagesprek.

Online show
Willen of kunnen jullie nog niet live samenkomen? Dan hebben we goed nieuws: er is ook een online optie! Live vanuit Studio Q in Heemstede spelen wij de ‘Zo Ben Ik Nu Eenmaal’ show speciaal voor jullie medewerkers. Zij zijn er live bij vanuit hun eigen huiskamer. Jullie kijken niet alleen naar scenes van Rick, Tilly, Jack en Dries (live gemonteerd met kekke achtergrondjes), maar ziet ook je collega’s kijken en reageren tijdens interactieve momenten. Na afloop van de online show gaan we in breakout-sessies met elkaar in gesprek.

Anderhalve meter workshop
Ook met coronaproof workshops op anderhalve meter hebben we inmiddels ervaring opgedaan. Omdat communicatie voor 80% uit lichaamstaal bestaat, verzorgen we die liever in real life met veiligheidsmaatregelen dan digitaal. We werken in kleine groepen van vijf tot tien deelnemers. Daardoor kunnen we echt de diepte in en dat zorgt voor nog meer verbinding. De reacties van deelnemers zijn nog beter dan bij de normale workshops.

Bel ons!
Interesse in de anderhalve meter of online versie van de ‘Zo Ben ik Nu Eenmaal’ show voor jouw bedrijf? Of een keertje sparren over hoe zo’n show op anderhalve meter afstand er bij jullie organisatie kan uitzien? Pak je telefoon en bel 071-8876791 voor een kosteloos gesprek. We denken graag met je mee!

Hoe komen onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ types

de coronatijd door?

Aanrader? Een dikke ja! 
Door de show waren mensen veel meer bereid meer naar zichzelf te kijken.
Het was een verbindende activiteit, het zorgde voor hechtheid in de groep en heeft toch de vinger op de zere plek gelegd. 

Anneloes Zaalberg

Arbeidsjurist & werkrgoep professionalisering, Prorail

“Het heeft een enorm verschil gemaakt. Voor jullie optreden en erna. Mensen gingen echt in een andere stand staan. Doordat ze door een vergrootglas naar zichzelf hebben gekeken en erom hebben kunnen lachen, merkte je ook dat mensen zichzelf daarna gingen corrigeren.

M. Nobels

Interim directeur, OBSG

“Was een hele humorvolle maar vooral ook nuttige bijeenkomst. Aanrader!”

Ferry Brokers

Rector, Lyceum de Amersfoortse Berg

Reserveer direct jouw datum

Of zullen wij u terugbellen?

Wie gingen u voor?

ROC TOP

“Indringend, confronterend, humoristisch! Ik kan de show van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iets waarbij je de groep (inclusief jezelf) een spiegel wilt voorhouden.
Peter van Leeuwen, Manager Marketing & Communicatie ROC TOP onderwijs

Eneco

Een week na het zien van de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show wordt er nog steeds over nagepraat en dat is wat we wilden bereiken. We gaan zeker in vervolgsessies de types uit de show terug laten komen om te bespreken hoe we kunnen omgaan met veranderingen.” S. vd W. HR manager ENECO

Rijksoverheid

We wilden iets luchtigs, dat geen weerstand zou oproepen. Maar wel iets dat mensen wakker zou schudden. Iets dat mensen confronteert met “Zo doen we het hier nu eenmaal” patronen bij ons in de organisatie. Dingen die iedereen wil veranderen, maar waar ondertussen niemand iets aan doet. (..) Wat ik hoopte is zeker uitgekomen. Ik heb Studio Spaak dan ook aan meerdere organisaties aanbevolen   F. Hoofd afdeling HR RIJKSOVERHEID