5/5

“Wie serieus wil groeien moet zichzelf niet te serieus nemen.”

Teambuilding en verandering

De Studio Spaak aanpak

‘Een effectieve en hele leuke manier om samenwerking in teams bespreekbaar te maken.’
L. Richter – Gemeente Amsterdam

‘De aanpak van Studio Spaak voelt als een warme jas die je nooit meer uit wilt doen.’
J. van Hamersveld – Feenstra

Teambuilding en verandertrajecten

Van papier naar praktijk. Of het nu gaat om een fusie, een professionalisering of een nieuwe visie, het is pas echt een verandering als je het ook terugziet in het gedrag van je medewerkers. Zorg jij voor de structuurkant en formele processen, dan zorgen wij via onderstaande stappen voor de cultuuromslag.

Ontspanning en inzicht
Verdedigingsmechanismen omzeilen en het brein openzetten. Samen lachen om de meest voorkomende veranderkuilen in de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ show.
Confrontatie en motivatie
Kom oog in oog met onze archetypen tot confrontatie met jezelf. Voel de urgentie en het verlangen om uit de ‘Zo ben ik nu eenmaal’ reflexen te blijven.
Verbinding en commitment
Van verdeeldheid naar commitment. Ontdek jullie gezamenlijke veranderambitie in een gesprek dat recht doet aan alle verschillende perspectieven.
Training en toepassing
Oefening baart kunst. Deze fase vraagt om vaardigheidstrainingen, individuele en team challenges waarmee je resultaat boekt en het verandervertrouwen toeneemt.
Monitoring en reflectie
Samen terug- en vooruitkijken. Wij helpen jouw team om op koers te blijven, gedragsverandering te borgen en te voorkomen dat het weer spaak loopt.

Maatwerk met beproefde ingrediënten

Timing is alles. Hoe uniek jouw team ook is, toch lopen we allemaal in dezelfde valkuilen. Met de Studio Spaak aanpak heb je de garantie van een show die zichzelf in honderden organisaties bewezen heeft, zorgvuldig afgestemd op jouw team via diverse maatwerk componenten. Bekijk de mogelijkheden en plan jouw intake.

Onze visie op verandering

Onze visie is een combinatie van grootmoeders wijsheid, het boerenverstand en actuele wetenschappelijke inzichten. Neem het serieus door het niet té serieus te nemen. Verander jezelf en niet de ander. Praat mét in plaats van over elkaar. Lees meer over onze visie op verandering en teambuilding via de zeven principes die je in al onze programma’s terugziet.

Wil je ook soepel veranderen op de werkvloer?

Download de brochure

Door dit formulier te verzenden ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je E-mail box. Velden met een * zijn verplicht.