5/5

“Wie serieus wil groeien moet zichzelf niet te serieus nemen.”

Inspiratie bij verandering

Blogs van Studio Spaak

Wat moet je met ergerlijk gedrag van collega’s? Hoe creëer je gezamenlijke verantwoordelijkheid in een veranderproces? En hoe blijf je open communiceren in je team?

Blijf op de hoogte met Studio Spaak. Praktisch, persoonlijk en met humor. Zonder onszelf té serieus te nemen, delen we ervaring, tips en inspiratie om ontspannen te veranderen.

Filter

In gesprek met de acteurs achter Tilly

Een controlfreak. Dat is Tilly. Ze geeft je het gevoel dat jij eigenlijk niets kan. Acteurs Elisa en Ilke delen hun ervaring en geven tips.

Effectieve verandercommunicatie: 6 vuistregels

Communicatie bij verandertrajecten gaat bijna altijd mis. Leg deze checklist langs jouw verandercommunicatie en omzeil de meest voorkomende valkuilen.

Wie heeft er bij jullie de regie over het veranderproces?

Wij geloven dat verandering altijd bij jezelf begint. Maar hoe werkt dat in een veranderproces? Wie neemt de regie? Wat houdt eigenaarschap in? Deze 4 principes gaan je helpen.

Ontspannen veranderen: Over de vloer bij Tim en Natasha

Leer Tim en Natasha, de oprichters van Studio Spaak, kennen! Hoe kijken zij naar de show, de karakters, en hoe zit het met hun eigen ‘Zo ben ik nu eenmaal’ patronen?

5 Tips voor samenwerken met collega’s die over ieders grenzen gaan

Tilly is de manager die over iedereens grenzen heen walst, zelfs haar eigen. Je kent het type vast wel. “Dit kan jij wel even doen voor mij toch?”, zonder gehoord of gezien te hebben dat jij duidelijk geen ruimte hebt en al bedolven bent onder werk. Hoe ga je met zo’n collega of manager om? Deze 5 tips helpen je al een heel eind op weg.

Kun jij om jezelf lachen als je een fout maakt?

Iedereen stapt wel eens in dezelfde valkuil. We lachen graag over andermans valkuilen, maar liever niet om die van onszelf. Maar juist het lachen om onszelf is vaak een sleutel tot verandering.
Meer berichten aan het laden

Ben je benieuwd naar onze ‘Zo ben ik nu eenmaal’ programma’s?